Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Νέα

Ποιες είναι οι εφαρμογές της ζιρκονικής κεραμικής?
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-03-17 15:24:55  Hits: 8

Zirconia κεραμικά, (χημικός τύπος: ZrO2) κεραμικά, επίσης γνωστή ως σκληρή κεραμική, επειδή τα χαρακτηριστικά του καθορίζουν τη χρήση της, κεραμικά ζιρκόνια έχουν υψηλό σημείο τήξης και σημείο ζέσεως, υψηλή αντοχή, υψηλή σκληρότητα, ισχυρή σκληρότητα, εξαιρετική αντοχή στη φθορά, είναι ένας μονωτής σε θερμοκρασία δωματίου και άλλες εξαιρετικές ιδιότητες, και έχει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.

1. ΟιZirconia κεραμικά χρησιμοποιούνται ευρέως σε 3C ηλεκτρονικά πεδία, όπως τα κινητά τηλέφωνα, λόγω των πλεονεκτημάτων τους, χωρίς θωράκιση σήματος, αντι-drop ;, αντοχή στη φθορά, αντι-folding, ζεστό και ομαλή εμφάνιση και καλή αίσθηση στο χέρι. Κυρίως χρησιμοποιείται ως κινητό τηλέφωνο της βασικής μονάδας, πλάκα οθόνη και άλλο κινητό τηλέφωνο δομικά μέρη.

2.Compared με μέταλλο, κεραμικό ζιρκονίας έχει καλύτερη αντοχή στη φθορά, λεία επιφάνεια, καλή υφή και καμία οξείδωση. Διάσημοι ελβετική μάρκες όπως ραντάρ, η Apple και η Chanel όλα ξεκίνησαν υψηλής-end κεραμικά ρολόγια.

3.Επί του παρόντος, τα κεραμικά άκρα και μανίκια που χρησιμοποιούνται ευρέως σε συνδετήρες οπτικών ινών. Κεραμικά άκρα είναι κατασκευασμένα από υψηλής-strength, υψηλή-toughness κεραμικά όχι μόνο πληρούν υψηλές απαιτήσεις ακρίβειας, αλλά και να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής με εξαιρετικά χαμηλή εισαγωγή και την επιστροφή των ζημιών.

4.Επειδή τα υψηλής σκληρότητας του, η υψηλή σκληρότητα, αντοχή στη φθορά, οξύ και αλκαλίων αντίσταση και καλή βιοσυμβατότητα, οι κεραμικά ζιρκονία χρησιμοποιούνται ευρέως στο βιοϊατρικό πεδίο ως οδοντιατρική (οδοντιατρική πορσελάνη) και χειρουργικών εργαλείων.

5.Zirconia κεραμικά έχουν ένα μικρό θερμική αγωγιμότητα και ένα σχετικά μεγάλο συντελεστή θερμικής διαστολής, έτσι ώστε τα συστατικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του θαλάμου καύσης του κινητήρα έχουν καλές ιδιότητες θερμικής μόνωσης και βρίσκονται κοντά στη μεταλλικά υλικά από την άποψη της θερμικής διαστολής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πλάκα κυλινδροκεφαλής πυθμένα, της επένδυσης του κυλίνδρου, κορυφή του εμβόλου, βαλβίδα δακτύλιο έδρας, κ.λπ. Ωστόσο, λόγω των σκληρών συνθηκών λειτουργίας του κινητήρα, η αντοχή των κεραμικών συστατικών ποικίλλει σημαντικά σε υψηλές θερμοκρασίες, έτσι ώστε να είναι ακόμα σε κάποια απόσταση από εμπορικές εφαρμογές.

\\ η6.High \\ κεραμικάnprecision και πολύτιμα σκόνες κραμάτων μετάλλων είναι μικτά και καύση, και γυαλίζεται αρκετές ακριβείς και αυστηρές διαδικασίες και πολλαπλές μηχανές, λάμπουν σαν φυσικό πολύτιμους λίθους με λαμπρά και πολύχρωμα φως, το οποίο μπορεί να γίνει σε διάφορες διακοσμήσεις και τέλος ενσωματωθεί στο σχεδιασμό κοσμημάτων . Αυτή η κεραμική δεν είναι μόνο ελαφρύ και φθοράresistant, αλλά έχει επίσης αντι-allergic χαρακτηριστικά και είναι άνετο για να φορέσει. Είναι ένα από τα πιο μοντέρνα υλικά κοσμήματα και ευνοείται από τις μεγάλες μάρκες κοσμημάτων.--\\ η7.

Zirconia κεραμικά έχουν καλές μηχανικές ιδιότητες, αντοχή στη φθορά και αντοχή στη διάβρωση, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κεραμικά ρουλεμάν ή κεραμικά εργαλεία. Ταυτόχρονα, κεραμικά ζιρκονία είναι ασθενώς όξινα οξείδια, η οποία μπορεί να αντισταθεί στην διάβρωση των όξινων ή ουδέτερων σκωρίας (αλλά θα διαβρωθεί από αλκαλική σκωρία), και μπορεί να γίνει σε μεταλλουργική πυρίμαχο χωνευτήρια. Τα χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής, υψηλή σκληρότητα και αντοχή στη διάβρωση των κεραμικών ζιρκονία επίσης να καταστήσει έχουν ορισμένες εφαρμογές σε πετρέλαιο, χημική, μηχανική, την αεροπορία και άλλους τομείς.

8.

Η εφαρμογή του πλάσματος εκτοξευόμενο ζιρκονίας θερμικό φράγμα επικάλυψης σε στροβίλους αεροπορίας και βιομηχανικών αερίων έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο, και έχει χρησιμοποιηθεί στο τμήμα στροβίλου των στροβίλων αερίου σε κάποιο βαθμό. Δεδομένου ότι αυτή η επικάλυψη μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία του αέρα

cooled υψηλής \\ συστατικάntemperature από 50200 ° C, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αντοχή των υψηλών \\ συστατικώνntemperature, ή να επιτρέψει να αυξηθεί η θερμοκρασία του αερίου ή να μειώσει το ποσό της ψύξης που απαιτείται αερίου προς διατηρούν τη θερμοκρασία στην οποία υποβάλλονται οι υψηλές \\ συστατικάntemperature. αλλάζει, αυξάνοντας έτσι την απόδοση του κινητήρα. ,--9.~Επειδή τα ζιρκόνια έχει υψηλό δείκτη διάθλασης, υψηλό σημείο τήξης και ισχυρή αντίσταση στη διάβρωση, χρησιμοποιείται ως πρώτη ύλη για τη βιομηχανία κλίβανο. Πιεζοηλεκτρικά κεραμικά προϊόντα περιλαμβάνουν φίλτρα, ηχεία, υπερήχων υποβρύχιο ακουστικό ανιχνευτές, κ.λπ. Υπάρχουν επίσης καθημερινά-Χρησιμοποιήστε το κεραμικά (βιομηχανική κεραμικά υαλόπαγου), τούβλα ζιρκόνιο και σωλήνες ζιρκονίου για πολύτιμο μέταλλο τήξη. Nano-sized ζιρκόνια μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μήτρας για τη στίλβωση παράγοντες, λειαντικά σωματίδια, πιεζοηλεκτρικά κεραμικά, κεραμικά ακρίβεια, κεραμικά υαλόπαγου και υψηλή \\ χρωστικέςntemperature.

10. Επιπλέον \\ ΝΙΝ, ζιρκόνια μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην παρασκευή πυρακτώσεως αμπαζούρ αερίου, σμάλτα, λευκό γυαλί, πυρίμαχο χωνευτήρια, κλπ Χray φωτογραφίας. Λειαντικά υλικά. Μαζί με ύττριο, αυτό χρησιμοποιείται για την παρασκευή φωτός λαμπτήρες πηγή στο υπέρυθρο φασματόμετρα, υλικά πυκνωτή παχύ κύκλωμα φιλμ, και πιεζοηλεκτρικά σκευάσματα κρυστάλλων μορφοτροπέα.-\\ ΝΙΝ Γενικά, η εφαρμογή της κεραμικής ζιρκονία είναι πολύ εκτεταμένη. Οι κύριες εφαρμογές της ζιρκονίας είναι: σωλήνες θέρμανσης επαγωγής, πυρίμαχα υλικά, θερμαντικά στοιχεία, λείανσης μπάλες, διασπορά και άλεση των μέσων ενημέρωσης, ακροφύσια, έδρες βαλβίδων μπάλα, καλούπια ζιρκόνια, μικρο ανεμιστήρα άξονες Πυρήνες, Συνδετικοί οπτική ίνα, μανίκια οπτική ίνα, αντλώντας μήτρες και εργαλεία, φθορά-resistant μαχαίρια, κουμπιά ρούχα, περιπτώσεις ρολόι και λουριά, βραχιόλια και μενταγιόν, ρουλεμάν, γκολφ φως ρόπαλα και άλλα μέρη φθορά θερμοκρασία δωματίου κλπ κοπή-

Huamin Κεραμικά Technology Co, Ltd είναι ένας κατασκευαστής που ειδικεύεται στην ακρίβεια κεραμικά επεξεργασία. Huamin Κεραμικά παρέχει πλήρη

process υπηρεσιών από την ανάπτυξη μούχλας, πυροσυσσωμάτωση, φινίρισμα, κλπ, αυστηρά ελέγχους συστατικά και χρησιμοποιεί συγκεκριμένες διαδικασίες για να κάνει τα τελικά προϊόντα να πληρούν πελάτηspecific απαιτήσεις. Τα κύρια επεξεργασία κεραμικών υλικών: αλουμίνα, ζιρκόνια, νιτρίδιο του αργιλίου, νιτρίδιο του πυριτίου, Macor μπορεί να επεξεργαστεί υαλοκεραμικά και άλλα μέρη επεξεργασίας. περιοχές Υπηρεσία: μηχανολογικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικές συσκευές, ιατρικό εξοπλισμό, πετροχημικών, η αεροδιαστημική και σε άλλους τομείς-

.

Προηγούμενος: Τι υλικό είναι κερ...

Επόμενο: Ποιες είναι οι εφα...