Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Νέα

Προφυλάξεις για τη μηχανική επεξεργασία αλουμινών κεραμικών όπλων
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-03-17 21:14:44  Hits: 17

alumina κεραμικά μπορεί να λεχθεί ότι είναι ένα υλικό με εξαιρετικά υψηλή σκληρότητα, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ δύσκολο να επεξεργαστεί. Οι κεραμικές βραχίονες αλουμίνας χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία ημιαγωγών, κυρίως υπεύθυνες για τη διαχείριση της κατασκευής των πλακιδίων και έχουν σχετικά υψηλές απαιτήσεις για την ακρίβεια επεξεργασίας. Η τεχνολογία επεξεργασίας είναι επίσης ένα δύσκολο σημείο της βιομηχανίας. Το Huamin Ceramics έχει λύσει το πρόβλημα της σκιασμού άκρων κατά τη διάρκεια της κεραμικής επεξεργασίας.

The πιο συνηθισμένα εργαλεία μηχανής για την κατεργασία ακριβείας της κεραμικής αλουμίνας είναι: μηχανή χάραξης CNC, ο επιφανειακός μύλος, εσωτερικός και εξωτερικός κυλινδρικός μύλος κλπ. Οι κύριες είναι η επεξεργασία Τεχνολογία της μηχανής χάραξης CNC και του επιφανειακού μύλου.

First όλων, η διαδικασία κεραμικής επεξεργασίας αλουμίνας γενικά επεξεργάζεται με ένα επιφανειακό μύλο, για παράδειγμα, ένα μύλο χρησιμοποιείται για να ανοίξει το υλικό και να αλέσει την επιφάνεια αναφοράς. Συνήθως, είναι καλύτερο να ελέγχετε την ποσότητα τροφοδοσίας στη διαδικασία άλεσης σε περίπου 0,03 mm και είναι πιο κατάλληλο να χρησιμοποιηθεί ένας τροχός λείανσης με διαμάντια ρητίνης.

-as για το μέγεθος σωματιδίων του τροχού λείανσης, μπορεί να επιλεγεί σύμφωνα με στην απαιτούμενη επιφανειακή τραχύτητα. Γενικά, συνιστάται να επιλέξετε μεταξύ 150-400 mesh. Συνήθως, η διαδικασία οπίσθιας-end πολλών υλικών εξακολουθεί να απαιτεί χάραξη και άλεση μηχανών. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μύλο για να επεξεργαστείτε το μέγεθος που βρίσκεται πλησιέστερα στο τελικό προϊόν και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή χάραξης CNC για επεξεργασία. Από τη μία πλευρά, μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά τον αριθμό των μηχανών χάραξης και άλεσης. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας και να μειώσει το κόστος επεξεργασίας.SeCondly, οι προφυλάξεις για τη διαδικασία επεξεργασίας μηχανών χάραξης CNC: μετά τη χρήση της μηχανής λείανσης, το επόμενο βήμα είναι να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή χάραξης CNC για να χτυπήσετε τρύπες και ειδικές

shaped επιφάνειες των κεραμικών βραχιόνων. Εάν η μηχανή χάραξης CNC δεν είναι προσεκτική, θα προκαλέσει το υλικό να καταρρεύσει ή να σπάσει, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας. Το φαινόμενο της ψεκασμού άκρου είναι πιθανότερο να συμβεί στη διαδικασία της μηχανής χάραξης CNC, ειδικά στη διαδικασία διάτρησης του κεραμικού σώματος, αυτό το φαινόμενο είναι ιδιαίτερα προφανές.

The μέθοδος για την επίλυση του chipping του κεραμικού βραχίονα:

/


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\ Το επόμενο βήμα είναι να ρυθμίσετε αργά τη δύναμη, το ρυθμό τροφοδοσίας και το πέρασμα. Σύμφωνα με τη ροή των κεραμικών αλουμίνας, συνιστάται η τιμή F να μην υπερβαίνει τα 1000mm \\nmin. Η ζωοτροφή δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 0,01mm. Ωστόσο, η ειδική τιμή εξαρτάται κυρίως από τις ιδιότητες του υλικού και τη χρησιμοποιούμενη ράβδο λείανσης. Πρέπει να τονιστεί εδώ ότι λόγω των διαφόρων κατασκευαστών, μεγεθών σωματιδίων και ράβδων λείανσης διαδικασίας, η ρύθμιση των τιμών παραμέτρων επεξεργασίας είναι επίσης διαφορετική και είναι πολύ δύσκολο να δοθεί μια σταθερή τιμή. Ωστόσο, χρησιμοποιούμε μια κεραμική μηχανή χάραξης CNC, η οποία έχει προφανή πλεονεκτήματα στην ακρίβεια της επεξεργασίας κεραμικής επεξεργασίας και την αποδοτικότητα επεξεργασίας. \\ N \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Χρήσεις κεραμικών...

Επόμενο: Χαρακτηριστικά κε...