Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Νέα

Ποιες είναι οι εφαρμογές των κεραμικών κοπτών ζιρκόνια?
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-03-17 15:22:49  Hits: 5

khat είναι ένα κεραμικό εργαλείο ζιρκονίας; Πρέπει να έχετε ακούσει ή να χρησιμοποιήσετε κεραμικά μαχαίρια ζιρκονίας. Τα κεραμικά μαχαίρια Zirconia είναι επίσης ένα είδος μαχαιριών όπως υποδηλώνει το όνομα, αλλά τα μαχαίρια ζιρκονίας είναι διαφορετικά από τα συνηθισμένα μαχαίρια που χρησιμοποιούνται στην καθημερινή ζωή. Γιατί είναι διαφορετικό; Αφήστε τα κεραμικά Huamin να το μοιράζονται μαζί σας παρακάτω.

zirconia κεραμικά ένθετα κεραμικά ένθετα για την υψηλή κοπή-tech. Ορισμένοι τομείς εφαρμογής συνεχίζουν να προβάλλουν υψηλότερες και περισσότερες ειδικές απαιτήσεις για τις λεπίδες. Οι κεραμικοί κοπτήρες ζιρκόνια είναι λεπίδες που μπορούν να ανταποκριθούν στην απαίτηση αυτή. Πολλές κορυφαίες εταιρείες στη λεπτή ταινία, ιατρική τεχνολογία και ηλεκτρονική βιομηχανίες χρησιμοποιούν συνειδητά τις κεραμικές λεπίδες για την αύξηση της αποδοτικότητας της παραγωγής.

Τα οφέλη των κεραμικών κοπτών ζιρκονίας:

1. Πολύ υψηλή απόδοση anti-n2. Κατασκευασμένο από διάβρωση

rsistant ceramics, κατάλληλο για διαβρωτικά αντικείμενα κοπής

-3. Antrstatic, χωρίς ηλεκτροστατική φόρτωση

4. Μεγάλη διάρκεια ζωής, έως και 6 φορές μεγαλύτερη από τα συνηθισμένα χάλυβα μαχαίρια-

5. Πολύ φθορά

resistant, χαμηλός συντελεστής τριβής, καθαρή κοπτική άκρη

-6. Μπορεί να αντέχει σε υψηλή θερμοκρασία κάτω από 1000 ° C βιομηχανικές βιομηχανικές παραγωγικές βιομηχανικές παραγωγικές περιοχές όπως ο πετροχημικός εξοπλισμός, οι χημικές ίνες, η πυρηνική ενέργεια, η αεροδιαστημική και η κατασκευή μηχανικών εξοπλισμών, οι υψηλότερες απαιτήσεις προβάλλονται σαφώς για τα μαχαίρια κοπής υψηλής θερμοκρασίας Ζιργκόν. Μακριά σταθερή λειτουργία με αυστηρά πρότυπα όπως ισχυρά διάβρωση και στερεά σωματίδια.

zirconia Το υλικό κεραμικής κοπής είναι μια πρώτη ύλη με εξαιρετικές ιδιότητες μεταξύ μη

conbon πρώτες ύλες. Είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, τη θερμότητα και τη φθορά και είναι διάσημη για την υψηλή θλίψη και την υψηλή ολκιμότητα. Κάνοντας το κεραμικό μαχαίρι κοπής ζιρκονίας, ο χρόνος εξυπηρέτησης του μαχαιριού κοπής ζιρκονίας μπορεί να αυξηθεί, ο αριθμός αποσυναρμολόγησης και αντικατάστασης μειώνεται, το κόστος μειώνεται και η αποτελεσματικότητα βελτιώνεται.

-zirconia κεραμικός κοπής έχει υψηλή αντοχή , υψηλή αντοχή, υψηλή πυκνότητα, υψηλή σκληρότητα, εξαιρετική αντοχή στη φθορά και αντοχή στη διάβρωση και έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως στον τομέα των μέσων λείανσης. Τα τελευταία χρόνια, η Ceramic της Ζιργκόν έχει εξελιχθεί σε ένα νέο τύπο ανόργανου υλικού μήτρας λόγω της καλής χημικής σταθερότητας και της υψηλής μηχανικής αντοχής της και έχει δείξει ευρείες προοπτικές εφαρμογής στη βιοχημεία, τη φαρμακευτική βιομηχανία και άλλους τομείς.

-

Προηγούμενος: Ποιες είναι οι εφα...

Επόμενο: Εφαρμογή κεραμικώ...