Dongguan Huamin Ceramic Technology Co., Ltd

Νέα

Η διαφορά μεταξύ της αντλίας κεραμικού εμβόλου και της αντλίας εμβολιασμού από ανοξείδωτο χάλυβα
Χρόνος απελευθέρωσης: 2022-04-11 15:51:08  Hits: 22

imme συμφωνούν ότι μια αντλία εμβολιασμού θα παρέχει την καλύτερη απόδοση και μεγάλη τιμή-term για εφαρμογές που απαιτούν παρατεταμένη χαμηλή ροή σε υψηλή πίεση. Παραδείγματα βιομηχανίας μπορεί να περιλαμβάνουν εμπορικό καθαρισμό, ψεκασμό, χημική ένεση και έλεγχο παρασίτων. Στο πλαίσιο της απόφασης για την ανάπτυξη μιας αντλίας Plunger στο σύστημά σας, πρέπει να εξετάσετε ποιες επιλογές και αξεσουάρ για να επιλέξετε. Μία σημαντική απόφαση είναι η επιλογή του υλικού αντλίας.

in προσθήκη στο σώμα του σώματος της αντλίας, η σύνθεση υλικού του ίδιου του εμβόλου απαιτεί προσεκτική εξέταση. Εδώ, κεραμικά και ανοξείδωτα λαβέρες και οι ιδιότητές τους θα αξιολογηθούν για να βοηθήσουν στον προσδιορισμό της πιο κατάλληλης θέσης για κάθε μία αντλία εμβόλου;

plunger αντλίες: γνωστές ως αντλίες εμβόλων καθώς και θετικές Αντλίες μετατόπισης, έχουν ένα ομαλό κυλινδρικό έμβολο που αναπαράγεται εμπρός και πίσω, δημιουργώντας πίεση και αναγκάζοντας υγρό μέσω μιας βαλβίδας εξόδου.

氧化锆陶瓷泵2.jpgadvantages των κεραμικών αντλιών εμβόλων

έως το λαϊκό, κεραμικά Μπορεί να φαίνεται σαν ένα λεπτό υλικό που δεν είναι κατάλληλο για εφαρμογές αντλίας υψηλής πίεσης. Αντίθετα, τα κεραμικά πτερύγια είναι πολύ ανθεκτικά, ειδικά σε συστήματα που έρχονται σε επαφή με επιθετικές χημικές ουσίες. Σε γενικές γραμμές, τα κεραμικά πτερύγια μπορούν να κοστίζουν λίγο περισσότερο από ανοξείδωτο χάλυβα, αλλά απαιτούνται σε ορισμένες εφαρμογές.

/-

some κεραμικά πλούσια είναι κεραμικά, αλλά πολλές αντλίες έχουν στερεά κεραμικά έμβολα κατασκευασμένα από αλουμίνα

zirconia κεραμικά με ένα ομαλό, μη \\ να μην είναι η επιφάνεια. Τα κεραμικά πτερύγια είναι ιδανικά για εφαρμογές που απαιτούν τη χρήση επιθετικών χημικών ουσιών, όπως ο έλεγχος των παρασίτων, η απολύμανση και η αφαλάτωση. Τα κεραμικά δεν θα σκουριάσουν και δεν θα επιδεινωθούν όταν εκτίθενται στις περισσότερες χημικές ουσίες, το θαλασσινό νερό, οι διαλύτες καθαρισμού και άλλα επιθετικά υγρά.

dust suppression

atomization και η ψύξη εξάτμισηςsoft wash

pest

disinfect

v

advants αντλιών από ανοξείδωτο χάλυβα

stainless αντλίες βούλησης είναι μια άλλη δημοφιλής επιλογή για συστήματα άντλησης. Η εγγενής μηχανική αντοχή του ανοξείδωτου χάλυβα καθιστά κατάλληλο για εφαρμογές που πρέπει να αντέχουν τους κραδασμούς, το θερμικό σοκ ή σοκ. Για παράδειγμα, ο εξοπλισμός αντλίας ρυμουλκείται σε ένα κρεβάτι φορτηγού ή σε μια αντλία υπό πολύ υψηλή πίεση. Χορηγείται, υπάρχει κάποια διασταύρωση όσον αφορά τις αιτήσεις. Όπως τα κεραμικά πτερύγια, οι πλούφιοι από ανοξείδωτο χάλυβα είναι συχνά χημικά ανθεκτικά, για παράδειγμα, είναι κατάλληλα για έλεγχο παρασίτων.

tstainless αντλία νερού χρησιμοποιούν


\\n \\nparpet cleans \\n \\npest έλεγχο \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Ποια είναι τα χαρα...

Επόμενο: No